Laseren Den Haag: is het je tijd echt waard?

Heb je last van snelgroeiend haar? Er zijn mensen die zich meer dan eens per week moeten scheren. Het kan heel moeilijk zijn. Als je dit beu bent, kan je profiteren van laserontharing.

Dit proces is bedoeld om de haren uit de follikels te verwijderen, iets wat er op zijn beurt voor zorgt dat snelle haargroei in de toekomst wordt vermeden. Welnu, deze gids zal je helpen een beter begrip te krijgen van een Laseren Den Haag en hoe het werkt.

Wat is laser ontharing?

Laserontharing verwijst naar een medische procedure waarbij lasers worden gebruikt om haar te verwijderen. Het proces kan worden gedaan in een typische kapsalon. De laser is in principe gericht op het te behandelen gebied. Het licht wordt vervolgens door de huid geabsorbeerd, waar het wordt omgezet in warmte. De hitte raakt vervolgens de haarzakjes en beschadigt ze. Dit beperkt vervolgens hoe snel je haar in de toekomst groeit.

Moet je laser ontharing krijgen?

Nou, het hangt er eigenlijk van af. Voor iemand met normaal groeiend haar is dit misschien niet voor jou. Je kunt gewoon naar de salon gaan, je haar normaal laten stylen en door de nagelstyliste gaan voor wat manicure. Voor iemand die een snelle haargroei krijgt, heb je misschien geen keus. Hier zijn enkele van de redenen waarom dit idee zinvol is:

Het is superveilig

Het is gemakkelijk om aan te nemen dat alles wat met lasers te maken heeft, gevaarlijk is. Nou, dat is het niet, als je er echt over nadenkt, zijn lasers gewoon lichtstralen. Bovendien zijn de lasers die worden gebruikt om haar te verwijderen, energiezuinig. Er is geen enkel risico.

Snel

Een laser ontharingssessie duurt niet langer dan 30 minuten. Het is daarom heel gemakkelijk om het in je planning in te passen. Je hoeft alleen maar een zonnestudio Den Haag te bezoeken als je vrij bent en alles wordt gemakkelijk gedaan.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.