4 borden die suggereren dat je een fietsfabrikant Eindhoven moet bezoeken

Fietsen is leuk en fietsen zijn zelfs heel veelzijdig. Ze kunnen je vrij gemakkelijk overal naartoe brengen waar je heen wilt. Na verloop van tijd raken fietsen echter duidelijk beschadigd en moeten ze worden gerepareerd. In de meeste gevallen is het zelfs mogelijk om eenvoudige problemen zelf op te lossen. Maar er zijn momenten waarop de aandacht van een professionele fietsreparateur nodig is. Hier zijn 4 tekens die erop wijzen dat je binnenkort een reparatiewerkplaats moet bezoeken:

De ketting blijft loskomen

Als de ketting op je fiets inderdaad de hele tijd loskomt, betekent dit dat er iets mis is met de tandwielen. In de meeste gevallen komt de ketting er vaak af tijdens het schakelen. Het kan voor elke rijder zo vervelend zijn. Bezoek een reparatiewerkplaats en laat de fiets nakijken.

Falende remmen

De remmen zijn de belangrijkste veiligheidskenmerken van elke fiets. Om deze reden moeten ze altijd in zeer onberispelijke staat verkeren. Remmen zullen natuurlijk slijten naarmate je ze vaker gebruikt. Het bereikt echter een punt waarop ze gewoon niet werken. Je kan het zich niet veroorloven om zo op je fiets te rijden. Haal hem meteen naar een Fietsenmaker Eindhoven.

Ontbrekende bouten

Het is ook niet ongebruikelijk dat er veel bouten ontbreken tijdens het inspecteren van je fiets. Dit betekent vaak dat ze ergens af zijn gevallen en dat je het niet opmerkte. Bouten houden verschillende onderdelen van de fiets bij elkaar en als er iets ontbreekt, moet deze meteen worden vervangen. Aangezien je de bouten misschien niet bij de hand hebt, wordt het ten zeerste aangeraden om naar de winkel te gaan.

Band barsten

Er is een verschil tussen een normale lekke band en een klapband. Eenvoudige lekke banden kunnen gemakkelijk thuis worden gerepareerd. Maar uitbarstingen vereisen mogelijk meer aandacht, inclusief de mogelijkheid om de band of de hele binnenband te vervangen. Dit kan alleen bij de fietsenmaker.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *